Caribbean holidays

Voor iedereen die van een tropisch avontuur houd is Caribbean holidays het juiste spel. De plek waar Caribbean holidays zich plaats vind verraad de titel al een beetje. Namelijk op de Caribische eilanden. Voor de liefhebber van de spierwitte stranden en azuur blauwe zeeën dan is Caribbean holidays het juiste spel voor jou. Met het online videoslot Caribbean holidays kan je misschien wel je droomvakantie bij elkaar sprokkelen, met de prachtige prijzen die er in dit videoslot te winnen zijn. Mocht dit niet het geval zijn bevind je, je met dit spel alsnog in een tropische omgeving. Voor de echte vakantie liefhebber heeft het online videoslot van Novomatic Caribbean holidays dus alles in huis om te genieten. Als het gaat om de lay-out van dit spel dan heeft het ook een stapje voor. De graphics van Caribbean holidays zijn namelijk uitmuntend te noemen, en er zit ook nog eens een heel leuk bonusspel in het online videoslot verwerkt. Op deze manier probeert Novomatic Caribbean holidays nog aantrekkelijker voor je te maken dan dat het in eerste instantie al was.


Hoe gaat het spel in zijn werk

Het online videoslot Caribbean holidays heeft 5 rollen en de keuze uit 5,10 of 20 winlijnen. Op deze manier is er altijd kans dat er een winlijn valt op een van de verschillende symbolen. De symbolen zijn als volgt, je hebt de traditionele kaartspel symbolen van de vrouw de boer en de aas. Maar daabij komend heb je ook nog de symbolen die met het thema van Caribbean holidays te maken hebben. zoals de surfbabe, cocktail, vliegtuig , lijfgarde en de flamingo. De prijzen die met deze symbolen binnen te halen zijn, zijn stukken hoger dan die met de traditionele kaartspel symbolen. In het spel zit een hele leuke scatter spel die je prijzen nog hoger kunnen laten oplopen. Als je in Caribbean holidays namelijk 3 vliegtuigen op je winlijn krijgt, krijg je de beschikken over 25 free spins. En meestal zijn er met deze spins hele hoge prijzen te winnen, en dat is bij Caribbean holidays ook het geval. Met de gamble feature die ook in het spel Caribbean holidays aanwezig is, kun je de eerst gewonnen prijs heel eenvoudig verdubbelen. Er zal een omgedraaide kaart in beeld komen en jij krijgt dan de keuze of die kaart rood of blauw is. Heb je het goed dan verdubbeld je prijs, maar mocht je he fout hebben ben je ook net zo eenvoudig alles weer kwijt. In het videoslot zit ook een autoplay functie verwerkt. Met deze functie hoef je niet steeds te blijven drukken, maar zal het online videoslot uit zich zelf gaan spinnen. Het spel Caribbean holidays is ook bij heel veel Novoline casinos te spelen en is dus ook voor veel mensen zeer toegankelijk

Conclusie over Caribbean holidays

Caribbean holidays is naar onze mening een van de completere spellen van Novomatic. Door de leuke bonus spellen en andere features is het voor elk soort speler interessant om er aan te beginnen. Dit online videoslot van Novomatic hoort naar onze mening thuis in het rijtje van spellen zoals Mermaids pearl en Book of ra, en dit voornamelijk om dat het spel zo goed in elkaar zit. Ook dat het spel zo compleet is zorgt ervoor dat het niet snel gaat vervelen en je in een beweging door kunt gaan met spelen.